ads

Tuesday, September 24, 2013

Riak

Assalam Alayk..

Seorang sahabat kongsikan ini.Mari sama-sama kita renung-renungkan.Terasa sendiri sebenarnya Haha

Kadang-kadang kita tak perasan
Melayu mudah lupa?
Apa pun Islam mengajar kita,
semuanya kita lakukan bergantung pada niat kita.

Mahu kongsi, atau mahu riak? 
Nak muhasabah diri jugak ni.
Tengok balik entry lepas-lepas.
Ada ter'riak' tak? Huhu

Ayah Ada pesan, jangan letak gambar terlalu banyak di Facebook.Nanti orang cemburu.Haha nampak sangat suka post gambar beratus-ratus kan? Haha

Ada ke orang nak jealous dengan I yang biasa-biasa ini? Haha.
Bila fikirkan, mungkin ada benarnya.Itu kan nasihat orang tua...



Apa pun fikir positif, kalau kita niat nak kongsi,manfaat untuk orang lain, No problem je.
Ok bai! :)