ads

Tuesday, October 13, 2009

Open House & Birthday Party

Salam Sayang dan rindu semua.lamanya tidak update blog ini.memang dah bersawang.lama juga tak singgah rumah kawan-kawan.rindu rasanya.insyaAllah ummi akan visit you all pelan2 ye.ummi masih lagi dalam mood syawal.masih ziarah sanak saudara dan menghadiri rumah terbuka sana sini.selagi belum habis cukup sebulan selagi itu masih beraya kan.thanks gak pada yang bertanya khabar ummi.ada yang bertanya masih beraya lagi ke?.lama ummi menyepi.sebenarnya kesihatan juga tak berapa mengizinkan.banyak nak di ceritakan.nanti ummi kongikan ye.cerita raya pun dah basi kan.gambar pun belum upload dari camera.lama terperap.hehe.




3 october lepas, kami buat open house dan sambut sekali hari kelahiran aufa yang pertama.Aufa dah setahun.Happy 1st birthday sayang!.you're not my baby anymore.aufa dah toddler.kami buat majlis kecil-kecilan saja.majlis berjalan dengan meriah dengan kehadiran saudara mara, jiran dan kenalan rapat.first time ummi buat makan- makan kat umah sendiri.kira pengalaman baru lah ni.Menu utama ialah nasi arab with kambing & roasted chicken dan bihun sup. Kek birthday order dari ecar dan sebiji lagi nenek aufa sponsor.Alhamdulillah, makanan tidak mebazir walaupun dalam hati tak tahu nak budget cukup ke makanan untuk tetamu.hehe



Ayu tak saya?




Birthday girl with her friend,damia aina








Birthday cake from ecar cupcakes



cupcakes with faces aufa, kak mira & mak su aini




peace!!!! aufa is ONE!!! anak ummi dah besar lah..




mak adik & mak busu pun datang




ummi with umai, kawan di uia



syeda & azura, kawan sek rendah



Terima kasih pada kawan2 dan saudara mara yang hadir rumah terbuka kami.Aufa kata terima kasih bagi hadiah kat aufa ye.:) Banyak lagi gambar.nanti ummi upload lagi di facebook.entry ini pun ambil masa 4 hari nak siap.dah lama tak blogging, rasa macam dah tak reti pula.



Maaf ye kawan2 ummi lama tak visit you all.pasni ummi visit pelan- pelan ok.:)

17 comments:

ezan said...

happy birthday aufa.. cantiknya kek sebab ada gambar aufa yang cute tu... sayang nk mkn.. hehehehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

HAPPY BIRTHDAY AUFA DARLING...umi aufa pun tempah kek kat ecar ye....mamaDamia pun ada plan nak tempah kek kat ecar tuk besday maksu Damia minggu depan...ramai yang order sure sedap kan?

nadnye said...

Us, lama betul tak dengar kabar berita... harap semua sihat dan ok saja..

Happy Belated Birthday Aufa.. semoga tambah ceria dan .. Kek tu cun la ada gambar Aufa lagi.. hihi sedap tak? boleh tempah utk Sarah birthday plak..

ibu_arifa said...

happy birthday aufa sayang...dah setahun yer si comel nih.. dah boleh berjalan ker?nnt ummi nak bg adik tu, kena belajar berdikari cepat2 yer..

p/s:risau nyer bila org tanya adik dalila

Nadiah Sidek said...

lama duk tggu raudhah update blog. seronok beraya ye? :)

Intan said...

Lama nya tak update blog US. Sakan tul beraya ye...

Manis je aufa pakai baju kurung tu...happy belated birthday sayang :)

P/s: US peknen ye....perasan MommaMia nyer message kat shoutbox ucap Congrat kat US! Kalo betul intan pon nak ucapkan congrats too to u :) Aufa nak dpt adik dah...

Wah ramai tul yg peknen ye mommies blogger skrg ni...best nyeeeee!

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

happy birthday!

Rodiah Sabri said...

Ngah..sori tak dpt dtg, last min xjd blk KL..mmg frust gle. Abg ben br dpt tau kene bg ceramah SPM kat Ipoh weekend tu..

Sooo Sorii...

nieda said...

hepy birthday aufa...moga jadi anak yg solehah dan berjaya..dah makin besar aufa...

Farah said...

happy birthday aufa! lamanye US hilang..pi mana?

Ummi Salsabila said...

To ezan>. tenkiu aunty..mmg ian nak potong muka aufa tu.hehe

To haiza>> tq aunty..:) aah, mmg sedap.yg pecial le boh pic kite.hihi

To nadye>> alhamdulillah.sume sihat.tq for wish.:)

sedap kek tu kak.nnt bole order tuk sarah.ltk pic sarah yg cun plak ye.

Ummi Salsabila said...

ibudalila>> tq aunty..dah setahun dah.tp blum berjln lg.mulut je makin riuh.dah sebut certain word.

tula,aufa xle manja2 lg ni..:)

p/s:seram bile terkenangkan labor room kan?

nadiah Sidek>> kak nad rindu kite ye...aah,seronok raya.alhamdulillah..

Intan>> thanks aunty for wish.mmg lame xupdate.bb mood blogging xde..:)

p/s: wah..kak intan pndai teka la..thanks..aah,alhamdulillah..blum sharing lg.tgh alah ni.tu yg mood blogging pun xde..

jom kak intan.peknen ramai2..hehe

Ummi Salsabila said...

mama miya>> thanks :)

Rodiah>> Long.patutla long xsmpi.xpela.xdpt la org tgk perot long..hehe

nieda>> thanks for wish & doa..:)

Farah>> tq farah..xpi mana2..tp mood blogging xdela farah..

Mrs. Adz said...

sori aufa,auntie lambat wish untuk aufa..happy birthday sayang..moga jadi anak yang solehah ye..cantik la cupcakes tu..

aufa dah nak dapat adik..tahniah..take care

CuTeMiUt78 said...

happy belated besday aufa.. dah besar aufa.. best tgk cup cake..

cupcake-caR said...

thnxx fr yr order..cute lar Aufa pkai bju kurung..

Anonymous said...

http://connections.blackboard.com/people/1755b9ba7d Buy amoxil online
http://connections.blackboard.com/people/d3f4f89d59 Buy Cheap Bactrim
http://connections.blackboard.com/people/76b8b13755 Buy Celebrex Online