ads

Tuesday, June 18, 2013

Nuffnang

Assalam Alayk

Kelmarin buka account nuffnang.Lama tak buka pun sampai lupa password.Sekali tengok earning.Eh Ya Allah! Ya Rabbi! Wahhh! Alhamdulillah! Tak sangka,banyak dah earning rupanya.Memang betul lah kalau kita dengar, famous blogger boleh dapat income tetap dengan blogging kan? Ceh sekarang baru nak percaya?.Alhamdulillah.rezeki anak ni


Tengok statistik blog ni, ramai yang baca dari orang orang yang cari info di google.Alhamdulillah ada juga manfaat kita sharing-sharing di alam maya ni.

Entry yang paling banyak di lawati :
1. Makanan sunnah bagi ibu hamil
2. Resepi ikan salmon
3. Manfaat minyak zaitun ibu hamil
4. Menu bayi 10 bulan
5. Mengembara ke Sabah Borneo
6. Merangsang kretiviti anak
7. Rahsia susu ibu banyak

Yelah,bila mereka google, cari info.Terus terlompat ke blog kita.InsyaAllah lepas ni gigih nak menulis lagi info bermanfaat dan sharing mering lagi.Thanks to all my readers, Thanks to my customers :)

No comments: