ads

Wednesday, September 7, 2011

Hari lahir

Alhamdulillah 6 september tambah satu lagi usiaku.sudah 27 tahun dikurniakan nikmat kehidupan dari yang Maha Esa.Terima kasih emak kerana melahirkan.Terima kasih ayah kerana membesarkan.Terima kasih suami kerana menyayangi.

Tak sangka sudah 27tahun. Gerun melihat angka yang makin banyak itu.sudah tua.kena mantain muda remaja ni.macamana tu? Risau dengan angka lah ni. Hehe.sudah banyak nikmat Allah beri.semoga Allah memberkati setiap nafasku.Terima kasih Ya Allah.semoga Allah panjangkan umurku.

Semoga Allah swt murahkan rezeki kami supaya dapat sentiasa membahagiakan emak dan ayah.Alhamdulillah.

Terima kasih atas ucapan manis kawan kawan dan keluarga di Facebook dan twitter.saya rasa facebook sangat baik sebab remind kita hari lahir friendlist kita.Bukan mereka ingat hari lahir saya kan? Hehe. Birthday girl sungguh terharu dan bahagia bila baca setiap post kalian.Barakallah.

Hari lahir kali ini birthday girl raikan di serai,empire.Alhamdulillah.terima kasih suami.Sayang abang :)




Pavlova meraikan birthday girl.sedapnya kamu! Terima kasih serai!




Bayangkan suasana serai ketika ini.Dua-dua buat havoc.Adam nak cepuk pavlova ummi.adam main sudu ketang ketung ketuk pinggan.kakak sedang explore makanannya.Pelbagai bunyi mereka buat memeriahkan birthday ummi.Anak-anak yang membuat hidupku sentiasa penuh! Sayang kalian berdua.

Hadiah? Saya tak ada apa apa wishlist kecuali yang satu itu.Korang pun tahu kan? Hehe.semoga tercapai impian saya suatu hari nanti.Dan semoga saya sentiasa nampak awet muda.Hehe.

- Posted using BlogPress from my iPad

12 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

selamat hari lahir yang ke 27. masih awet muda tu, baru 2 series, akak ni dah 3 series, lagi 3 thn masuk le ke 4 series. anyway semoga panjang umo, dimurahkan rezeki, sihat selalu n ceria disamping keluarga tercinta.

ermmmm nampak sedap sgt pavlova tu, teringin nak rasa

KhaiRin said...

happy birthday

Nieza Ishak said...

selamat hari lahir raudah,
semoga sentiasa bahagia disekeliling keluarga yang tersayang. AMIN

Zefa NorAsmara said...

Selamat Hari Lahir buat Ummi Salsabila.. semoga dilimpahi rahmat Ilahi dan dikurniakan kebahagiaan dunia dan akhirat.. amin.. :D

yatie chomeyl said...

ngape tu adam? nk ngap pavlova ummi ye? hehe

Ummi Eisya&Amani said...

hepi besday...ala muda lagi tu..belum masuk angka 3..hihi

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

selamat hari lahir~~semoga sentiasa mendapat Rahmat DariNYA

azzamoro said...

happy birthday. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

ibundo said...

happy birthday bundo ucapkan..

BB Luvs Me said...

lovely picture of u and the kids!

lovely blog!!!!

xoxo
BB Luvs Me

Come join our facebook giveaway and get a chance to win clothes for your baby!

Feel free to visit our website bbluvsme.com!

Rai said...

happy birthday ummi salsabila.. dah tau rahsia awet muda jgn lupa share ya!

siti asiah said...

salam kenal...
Hepi bufdayy..moga bahagia hingga ke akhirnya...:)