ads

Friday, July 11, 2014

Tudung Instant Kanak kanak RM15

Assalammualaikum

Dah cari tudung raya anak?
Sejak anak dara comel dah biasa pakai tudung, nak outing je tanya tudung dia.Alhamdulillah.Sejak itu, mula lah Ummi beli tudung warna warni untuk dia..

Mula beli tudung awning keras, tapi nampaknya dia tak selesa.tudung asyik kedepan tutup mata, last2 tercabut terus! Haha lagi2 kalau material chiffon.licin! Cantik memang cantik..tapi pakai sekejap je.

Ummi ada beli tudung Syria untuk dia jugak, tapi nampaknya dia tak berapa suka sebab inner syria agak ketat, maybe rasa panas dan kadangkala inner tertarik kedepan & kebelakang.Lagi susah, bila innernya yang cenonet tu tercicir, hilang plak!

Pernah jugak pakaikan dia shawl! Phewittt memang bergaya you! Belit belit pin cucuk sana sini membelek dia.Main main lompat lari sana sini.Kejap je dah selebet nampak rambut! Sakit mata plak tengok.Haha.Shawl kita pun selebet kena tarik si adik, kena betul kan shawl si kakak pulak! Kelam kelibut lah makkkk.Haha

So sekarang yang paling ummi berkenan di hati tudung instant yang simple untuk dia.Kanak kanak ni aktif, material pun kena yang selesa, tak panas.Material lycra lembut & kain sejuk.Awning pula lembut, yang penting mereka selesa! Maka terhasil lah hijab instant Athea ini.Sesuai untuk si comel di hari lebaran mahu pun hari hari biasa.Anak nak pakai senang, tudung elok terletak.Kita pun senang hati.:)


Ada 3 butang warna warni sebagai penyeri.jahitan tangan penuh kasih sayang tu! :) Ada 12 pilihan warna! Memang geram.warna cecomel!



Harga hanya RM15 sahaja.Murah kan.
postage rm 6 untuk 1-5 helai
postage sabah sarawak rm8 untuk 1-5 helai.

Beli borong harga special tau! 



Senang je kalau nak beli, online saja.Tak payah nak cari kat tempat sesak nak cari tudung budak.Haha Ummi lah tu.Dedulu cari sampai pergi jalan tar okay! So, mommies semua boleh Klik klik, terus kami hantar ke depan rumah.

Berminat? whatsapp number ini 013-2642323

Hubungi rishaclothing@gmail.com untuk pertanyaan :)

No comments: