ads

Tuesday, October 13, 2009

Open House & Birthday Party

Salam Sayang dan rindu semua.lamanya tidak update blog ini.memang dah bersawang.lama juga tak singgah rumah kawan-kawan.rindu rasanya.insyaAllah ummi akan visit you all pelan2 ye.ummi masih lagi dalam mood syawal.masih ziarah sanak saudara dan menghadiri rumah terbuka sana sini.selagi belum habis cukup sebulan selagi itu masih beraya kan.thanks gak pada yang bertanya khabar ummi.ada yang bertanya masih beraya lagi ke?.lama ummi menyepi.sebenarnya kesihatan juga tak berapa mengizinkan.banyak nak di ceritakan.nanti ummi kongikan ye.cerita raya pun dah basi kan.gambar pun belum upload dari camera.lama terperap.hehe.




3 october lepas, kami buat open house dan sambut sekali hari kelahiran aufa yang pertama.Aufa dah setahun.Happy 1st birthday sayang!.you're not my baby anymore.aufa dah toddler.kami buat majlis kecil-kecilan saja.majlis berjalan dengan meriah dengan kehadiran saudara mara, jiran dan kenalan rapat.first time ummi buat makan- makan kat umah sendiri.kira pengalaman baru lah ni.Menu utama ialah nasi arab with kambing & roasted chicken dan bihun sup. Kek birthday order dari ecar dan sebiji lagi nenek aufa sponsor.Alhamdulillah, makanan tidak mebazir walaupun dalam hati tak tahu nak budget cukup ke makanan untuk tetamu.hehe



Ayu tak saya?




Birthday girl with her friend,damia aina








Birthday cake from ecar cupcakes



cupcakes with faces aufa, kak mira & mak su aini




peace!!!! aufa is ONE!!! anak ummi dah besar lah..




mak adik & mak busu pun datang




ummi with umai, kawan di uia



syeda & azura, kawan sek rendah



Terima kasih pada kawan2 dan saudara mara yang hadir rumah terbuka kami.Aufa kata terima kasih bagi hadiah kat aufa ye.:) Banyak lagi gambar.nanti ummi upload lagi di facebook.entry ini pun ambil masa 4 hari nak siap.dah lama tak blogging, rasa macam dah tak reti pula.



Maaf ye kawan2 ummi lama tak visit you all.pasni ummi visit pelan- pelan ok.:)